Aanbieding!

3 Ring Circus

Original price was: €43,50.Current price is: €38,00.

Bij de aankoop van dit spel verdien je 15 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


***PRE-ORDER: RESERVEER JE EXEMPLAAR  – GESCHATTE BESCHIKBAARHEID: 28/08/2024***

Uiterste besteldatum: 11/08/2024

Ontdek al onze pre-order bordspellen

In 3 Ring Circus kruip je in de huid van een circusdirecteur die eind 19e eeuw door de Verenigde Staten toert. Je doel is om artiesten in te huren en voorstellingen te geven in verschillende steden met de bedoeling om beroemd te worden. In dorpjes zijn functies eenvoudig op te zetten en geven je startmiddelen om je cast te upgraden; de kleine steden zijn iets veeleisender, maar ze stellen je in staat om in contact te komen met betere artiesten; het publiek in de grote steden is nog veeleisender en wil zeer specifieke nummers zien, maar optreden daar levert je veel meer roem op!

Spelers die aan de beurt zijn kunnen een artiest inhuren of een optreden organiseren. Aan het begin van het spel zijn de circussen van elke speler leeg, dus zal je circusartiesten moeten inhuren. De artiestenkaarten geven meer of minder voordelen afhankelijk van de volgorde waarin ze optreden, plan de volgorde van je shows dus zorgvuldig in!

Terwijl jouw kleine circus probeert te overleven, reist het grote en prachtige Barnum Circus door het land. Als het in een grote stad aankomt, wordt er in die regio een partituur gehouden en krijgen de circussen die daar de meeste voorstellingen hebben gegeven nog meer bekendheid.

3 Ring Cirucs bordspel review

Bekijk 3 Ring Circus op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal