Ankh: Gods of Egypt + Pantheon uitbreiding + Pharaoh uitbreiding + Guardians Set

272,49

Uitverkocht

Speel als een God in het Oude Egypte en strijd voor de overleving in een tijdperk waar de gemeenschap stilaan de traditie vergeet.

Bouw karavanen, roep monsters op en converteer volgers in de strijd om alleenheerser te worden in Ankh: Gods of Egypt. De Goden, monsters en de bevolking van het Oude Egypte hebben allemaal prachtige illustraties en gedetailleerde miniatures gekregen. De gameplay is gebaseerd op pure controle. Geen dobbelstenen of geluk, je wint alleen door je eigen verstand te gebruiken!

Ankh: Gods of Egypt uitbreidingen

Dit pakket bevat drie uitbreidingen voor Ankh: Gods of Egypt, namelijk de Pantheon uitbreiding, de Pharaoh uitbreiding en de Guardians Set.

Ankh: Gods of Egypt – Pantheon voegt 5 nieuwe Goden toe aan het spel, met elk hun eigen arsenaal aan Goddelijke krachten en gelovige strijders.

Ankh: Gods of Egypt – Pharaoh voegt een hele nieuwe dimensie toe aan het spel. De Goden hebben nu ook hun pijlen gericht op de belangrijkste man van Egypte: de Farao. Door middel van hun menselijke aanhangers proberen ze de Farao te beïnvloeden, politieke macht te krijgen en hun geloof te versterken.

Ankh: Gods of Egypt – Guardians Set introduceert een nieuwe groep Guardians, mindere Goden die de almachtige Goden ondersteunen. De Guardians in deze set zijn verschrikkelijke demonen met agressieve krachten die je liever aan jou kant wil hebben.

Ankh: Gods of Egypt trailer

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal