Aanbieding!

B-Sieged: Sons of the Abyss

Original price was: €84,99.Current price is: €69,99.

Uitverkocht

Een duistere kloof is geopend. Hordes van monsters komen uit de Abyss om de Citadel van Modhelm te bestormen! De machtige helden van de Citadel zijn de laatste hoop.

B-Sieged: Sons of the Abyss is een volledig coöperatief bordspel dat spannende gevechten combineert met resource management. In dit bordspel voor 1-6 spelers bestuur je de machtige helden van Modhelm, die de belegering van de monsters lang genoeg moeten doorstaan. Tot het moment dat de Messenger terugkeert met een krachtig, magisch artefact dat de monsterlijke hordes terug kan sturen.

Tijdens je beurt mag je maximum 3 acties nemen. Met deze acties kan je de verschillende gebouwen in de Citadel bezoeken om grondstoffen te krijgen, beschadigde gebouwen herstellen, kaarten ruilen, monsters bevechten of de krachtige katapult besturen. Coördinatie en samenwerking tussen de verschillende helden zijn cruciaal bij het verdedigen van de Citadel.

Na de helden zijn de monsters aan de beurt. Elk monster op het speelbord krijgt zijn beurt, bepaald door de rank die het monster heeft.

Het spel heeft 12 rondes, over de 4 seizoenen van het jaar heen. Slagen de Helden er in om de monsters lang genoeg tegen te houden, dan keert de Messenger terug met het magische artefact om de hordes terug naar de Abyss te sturen. Maar pas op voor de Avatar van de Abyss, een gigantisch monster dat de verdediging van de Citadel sterk op de proef zal stellen!

B-Sieged: Sons of the Abyss trailer

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal