Aanbieding!

Black Angel

Original price was: €49,99.Current price is: €32,49.

Uitverkocht

In Black Angel het bordspel heeft de mensheid de Aarde door onverantwoord gedrag volledig uitgeput en zo goed als onbewoonbaar gemaakt. In een laatste poging om de mensheid te redden hebben de grote naties hun verschillen op zij gezet en het grootste ruimtevaartuig ooit gebouwd. Het Black Angel project is gestart.

De Black Angel, de eerste intergalactische fregat in de geschiedenis, moet de genetische stamboom van de mensheid voorbij de bekende wereld brengen. Een reis van meerdere duizenden jaren, met een bemanning die alleen uit robots bestaat. Omdat geen van de grote naties de anderen vertrouwt bij het creëren van de artificiële intelligentie werd een compromis gesloten: de Black Angel zal bestuurd worden door verschillende AI’s. Elke speler bestuurt één van deze AI’s, wiens beslissingen geëvalueerd worden met VP (Validatie Processen). De AI die aan het einde van de lange reis de meeste VP heeft mag de herstart van de mensheid in goede banen leiden.

Doe ruilhandel of onderneem missies voor de verschillende Alien soorten in het heelal, maar kijk uit voor de gevreesde Ravagers.

Black Angel bordspel review

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal