Disney Villainous: Evil Comes Prepared

27,50

Uitverkocht

In Disney Villainous: Evil Comes Prepared neemt elke speler de controle over een van de drie Disney-schurken elk uit een andere Disney-film: Scar uit The Lion King, Yzma uit The Emperor’s New Groove en Ratigan uit The Great Mouse Detective. Elke speler heeft zijn eigen “Villain”-deck, “Fate”-deck, spelersbord en 3D-personage.

Tijdens zijn beurt verplaatst de actieve speler zijn personage naar een andere locatie op zijn spelersbord, voert één of meer van de acties uit die op dat veld zichtbaar zijn (vaak door kaarten uit zijn hand te spelen) en vult zijn hand vervolgens aan tot vier kaarten. Die kaarten zijn bondgenoten, items, effecten en voorwaarden en zal je moeten gebruiken om aan je unieke win-voorwaarde te voldoen.

Eén van de acties stelt je in staat een andere speler te kiezen, twee kaarten te trekken uit de “Fate”-deck van die speler en vervolgens een van deze kaarten op het bord van die speler te spelen, waarbij je twee van de vier actievelden op een van de locaties van die speler beslaat. De “Fate”-deck bevat helden, items en effecten uit de film van die schurk, en met deze kaarten kunnen andere spelers die bepaalde schurk tegenwerken.

Disney Villainous: Evil Comes Prepared kan op zichzelf worden gespeeld en de personages kunnen het ook opnemen tegen die in de Disney Villainous-basisspel en van Disney Villainous: Wicked to the Core.

Disney Villainous: Evil Comes Prepared bordspel review

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal