Dorfromantik: The Duel

40,00

Uitverkocht

***PRE-ORDER: RESERVEER JE EXEMPLAAR  – GESCHATTE BESCHIKBAARHEID:  JANUARI 2024***

Uiterste besteldatum was 07/01/2024

Meer info over onze pre-orders

Na het grote succes van Dorfromantik draait het in dit volgende deel van de Dorfromantik-wereld niet meer om samenwerken, maar om een vriendschappelijke competitie!

Het basisprincipe van Dorfromantik is behouden, maar nu breiden beide partijen hun eigen landschap verder uit met de tegel die ze zojuist hebben onthuld. Er komen ook twee nieuwe soorten opdrachten in het spel met dubbele en allround opdrachten, die ook gecombineerd kunnen worden met Dorfromantik. Twee onafhankelijk speelbare modules zorgen voor meer uitdaging, meer variatie, meer interactie. Vier van de nieuwe speciale tegels kunnen ook worden geïntegreerd in Dorfromantik en coöperatief worden gespeeld.

In Dorfromantik: The Duel kunnen twee spelers of twee teams tegen elkaar strijden. En met twee exemplaren kunnen zelfs maximaal vier personen spelen. Wie creëert de mooiste wereld van zeshoekige landschappen? Wie is er beter in het uitvoeren van de opdrachten van de dorpelingen en wie beheerst de uitdaging van nieuwe opdrachten?

Bekijk Dorfromantik: The Duel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal