Feldherr foam insert voor Lord of the Rings: Journeys in Middle-earth

25,00

Uitverkocht

Een kleine groep helden begint aan een avontuurlijke reis door Midden-aarde. Ze worden opgewacht door gevaarlijke orks en enorme trollen, maar ook door legendarische schatten en oude wijsheid.

Deze foam insert van Feldherr werd speciaal ontworpen om de bordspeldoos netjes te houden en je miniaturen te beschermen.

De foam insert past precies in de originele bordspeldoos van het basisspel van Lord of the Rings: Journeys in Middle-earth.
De set bevat ruimte voor alle 31 figuren en het complete spelmateriaal van het basisspel.
Daarnaast zijn er extra compartimenten voor miniaturen van het miniaturenpakket “Villains of Eriador”.

De Feldherr foam insert bevat:

  • 1 foamtray voor miniatures en tokens (AFCZ050BO)
  • 1 foamtray voor kaarten, tegels, tokens en miniatures (AFMENK070BO)
  • 1 foamtopper

De helden krijgen hun eigen op maat gemaakte compartimenten toegewezen in de eerste insert. Net als de 25 figuren van je vijanden. Zo blijven de gedetailleerde miniaturen ook bij het transporteren van de doos altijd op hun plaats. Het zachte foam zorgt ervoor dat fijne delen, zoals de bogen van de orks of de staf van Beravor, worden beschermd tegen beschadiging. Als je jouw miniatuurtjes schildert, kunt u er ook zeker van zijn dat de verf niet wordt bekrast of afgaat. Alle 31 miniaturen kunnen hierin overzichtelijk opgeborgen worden. In de overgebleven vakken kun je de kleine tokens, zoals Inspiration en Person Tokens, sorteren.

Insert nummer twee zorgt voor de rest van de tokens, de Journey Map Tiles en de kaarten. Vier vakken bieden voldoende ruimte om alle kleine kaartjes, zoals de Boon en Terrain kaartjes, netjes op te bergen. Deze vakken zijn voorzien van vingerbrede uitsparingen, waardoor je de stapels makkelijker kunt uithalen. Alle kaarten passen ook met sleeves. De grote terreintegels, grotere tokens en de heldenkaarten kan je in het grootste vak opbergen. Er blijven nog 4 vakjes over die je kunt gebruiken voor tokens en plastic standaards. Maar je kan hier ook de figuren van de Villains of Eriador uitbreiding in opbergen.

Een passende foamtopper maakt de allround bescherming van uw box en de inhoud compleet. Op de topper kun je de Battle Map Tiles en de spelregels plaatsen. Met al je miniaturen veilig verpakt en de componenten netjes opgeborgen ben je extra goed voorbereid op je volgende avonturen in Midden-aarde!

De foamtrays hebben de volgende eigenschappen:

  • AFCZ050BO: 285 mm x 285 mm x 50 mm totale hoogte (40 mm bruikbare hoogte + 10 mm schuimbodem)
  • AFMENK070BO: 285 mm x 285 mm x 70 mm totale hoogte (60 mm bruikbare hoogte + 10 mm schuimbodem)
  • Hoogwaardig schuim met fijne poriënchloor- en zuurvrij
  • Gemaakt in Duitsland