Fit to Print

42,00

Uitverkocht

Fit to Print is een puzzelspel voor 1 tot 6 spelers over brekend nieuws, ontworpen door Peter McPherson en speelt zich af in een charmante boswereld gecreëerd door Ian O’Toole.

Thistleville is het meest bruisende stadje ter wereld – het is een uitdaging om alles bij te houden, van wie de eerste prijs heeft gewonnen voor zijn patisserie op de gemeenschapsmarkt tot wie er heeft gegraven in de worteltuin van mevrouw Brambleberry.

Als redacteur bij een van de plaatselijke kranten is het jouw taak om hun verhalen te vertellen!

De voorpagina moet over een paar uur klaar zijn en je hebt geen tijd voor perfectie. Pak de grote verhalen voordat de andere kranten de kans krijgen en zorg dat je ook de juiste foto’s hebt. Vergeet de advertenties niet: een krant is een bedrijf, dus het geld moet ergens vandaan komen! Nadat je een combinatie van verhalen, foto’s en advertenties hebt gekozen, is het tijd om de voorpagina op te maken. Neem genoeg tegels om de krant te vullen, maar niet zo veel dat er dingen uitgesneden moeten worden. In drie hectische dagen worden je vaardigheden op de proef gesteld terwijl je strijdt om de meest nieuwswaardige redacteur te worden!

Fit to Print bordspel preview

Bekijk Fit to Print op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal