Aanbieding!

Frostpunk

Original price was: €109,50.Current price is: €96,00.

Bij de aankoop van dit spel verdien je 38 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


***PRE-ORDER: RESERVEER JE EXEMPLAAR  – GESCHATTE BESCHIKBAARHEID: 28/07/2024***

Uiterste besteldatum: 07/07/2024

Ontdek al onze bordspel pre-orders

In Frostpunk: The Board Game kruipen maximaal vier spelers in de huid van de leiders van een kleine kolonie overlevenden in een post-apocalyptische wereld die is getroffen door een strenge ijstijd. Het is hun taak om zowel de infrastructuur als de inwoners effectief te beheren. De kern van de gameplay is wreed, uitdagend en complex, maar gemakkelijk te leren. De burgers zijn niet alleen maar sprakeloze stukken op het bord. Leden van de samenleving zullen eisen stellen en reageren op basis van de huidige stemming, dus elke beslissing en actie heeft gevolgen.

De spelers beslissen over het lot van hun volk. Behandel je ze als een grondstof? Word je een inspirerende bouwer, een onverschrokken ontdekkingsreiziger of een slimme wetenschapper? Wordt jouw heerschappij een golf van tirannie of een tijdperk van gerechtigheid en gelijkheid?

Het spel is gebaseerd op de bestseller videogame van 11bit studios, de makers van This War Of Mine. De originele (digitale) editie van Frostpunk is een zeer succesvolle strategie-survival-stadsbouwer, een BAFTA-genomineerde videogame die oorspronkelijk in 2018 werd gelanceerd.

Frostpunk bordspel review

Bekijk Frostpunk op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal