Happy Little Dinosaurs

19,50

Uitverkocht

In Happy Little Dinosaurs probeer je met jou dinosaurus alle kleine rampen van het leven te ontwijken. Misschien val je in een put van hete lava of word je komt je dino-date niet opdagen, maar de dino die het allemaal overleeft, wint het spel!

Je wint Happy Little Dinosaurs dus door de laatste overblijvende dinosaurus te zijn, of als eerste 50 punten te verzamelen. Tijdens elke ronde draai je een rampkaart om met een natuurlijke, roofzuchtige of emotionele ramp. Elke speler speelt een puntenkaart in de hoop punten te verzamelen en de ramp te voorkomen.

Als je 3 rampenkaarten van hetzelfde type verzamelt of 3 verschillende soorten rampenkaarten verzamelt, lig je uit het spel. Puntenkaarten met een score tussen 0 en 9 bevatten wapens, snuisterijen en geluksbrengers die je gebruikt om punten te verzamelen en rampen te voorkomen.

Ten slotte heb je ook nog Instant-kaarten. Die kan je op verschillende momenten in het spel gebruiken om de kansen in jouw voordeel te keren of je dinosaurus van de dood te redden.

De spelersborden bevatten de eigenschappen van je dinosaurus, een ontsnappingsroute die je gebruikt om je score bij te houden, en een rampgebied waar je rampenkaarten kunt verzamelen.  Ontwijk je met succes de rampen of word je opgegeten door een prehistorische walvis? Alleen de kaarten kunnen beslissen!

Happy Little Dinosaurs bordspel preview

Bekijk Happy Little Dinosaurs op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal