La Granja Deluxe Master Set

95,00

Uitverkocht

***PRE-ORDER: RESERVEER JE EXEMPLAAR  – VERWACHTE RELEASE DATUM IS JUNI 2023***

Meer over onze Kickstarters

La Granja: Deluxe Master Set is een verbeterde en uitgebreide versie van het bordspel La Granja uit 2014, waarin 1-4 spelers kleine boerderijen beheren in het dorp Esporles op het eiland Mallorca.

De spelers moeten zorgvuldig overwegen welke dobbelstenen ze nemen, welke kaarten ze spelen, waar en wanneer ze goederen op verschillende markten afleveren, en hoe ze het beste gebruik kunnen maken van de verschillende “altijd”-acties.

De multifunctionele kaarten bieden spelers vier verschillende opties om uit te kiezen. Gebruik je de kaart als een uitbreiding van je velden, als een uitbreiding van je boerderij , als een marktkraam, of als een ingehuurde helper?

La Granja eindigt na de zesde spelronde, waarna de spelers de resterende boerderijgoederen en munten omzetten in overwinningspunten. De speler met de meeste overwinningspunten is de winnaar!
Terwijl La Granja Deluxe Master Set het geliefde originele spel opnieuw implementeert, voegt het ook veel nieuwe dingen toe, waaronder modulaire uitbreidingsinhoud ontworpen door Michael Keller en Andreas “ode” Odendahl himself.

Extra uitbreidingsmodules werden ontworpen door bekende ontwerpers Stefan Feld, Adam Kwapiński en Andrei Novac.

Nog vele anderen hebben deelgenomen aan het ontwerpen van promokaarten voor La Granja Deluxe Master Set, waaronder Tony Boydell, Mike Murphy en David Waybright.

Deze La Granja: Deluxe Master Set bevat gloednieuwe artwork, opnieuw ontworpen meerlaagse spelersborden, hoogwaardige verbeterde componenten, metalen munten en meer.

Ook de stretch goals die vrijgespeeld werden tijdens de Kickstarter campagne krijg je er bij!

La Granja Deluxe Master Set preview

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal