Oath: Chronicles of Empire and Exile

109,99

Uitverkocht

In Oath vormen 1 tot 6 spelers de geschiedenis van een eeuwenoud land. De spelers proberen de oude orde te versterken of samen te zweren om het koninkrijk ten val te brengen. De gevolgen van het ene spel tellen door in de volgende. De beschikbare grondstoffen en acties in toekomstige spellen zullen veranderen en zelfs de overwinningsconditie kan anders zijn.

Als een speler bijvoorbeeld de macht grijpt door middel van anarchie en wantrouwen, zullen toekomstige spelers te maken krijgen met een land vol dieven en kleinzielige krijgsheren. In nog een ander spel kan het zijn dat een speler een dynastie vormt die generaties lang kan doorstaan of neergeslagen kan worden door een verschikkelijke sekte van magiërs.

Oath: Chronicles of Empire and Exile kan op elk moment gereset worden. Je hoeft niet steeds met dezelfde speelgroep te spelen. Het spel heeft ook een prachtig uitgewerkte solo mode waarmee je in je eentje verschillende generaties kan spelen. Deze kan je dan zelfs daarna met je vriendengroep verder spelen. De geschiedenis die verteld wordt door elke kopie van Oath is even uniek als de spelers die hem vormen tijdens het spelen!

Oath: Chronicles of Empire and Exile bordspel review

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal