[Outlet] Gearworld: The Borderlands

10,00

Slechts 1 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 4 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


Gearworld: The Borderlands is een veroverings- en overlevingsspel voor 2 tot 4 spelers in een post-apocalyptische wereld. De spelers moeten grondstoffen verzamelen en deze verstandig gebruiken om hun militaire macht te versterken, hun transportmogelijkheden te verbeteren en het einddoel, het bouwen van de skyworks, te bereiken.

Grondstoffen kunnen worden geproduceerd in gebieden met grondstoffiches, worden verhandeld met andere spelers en met geweld worden ingenomen. Om een ontwikkeling te bouwen – bijvoorbeeld wapens, transportvoertuigen of skyworks – moeten alle benodigde grondstoffen op dezelfde plek op de kaart liggen. Hierdoor is effectief transport een belangrijk punt in het spel. Tegelijkertijd moeten spelers sterk genoeg zijn om hun grondstoffen te beschermen tegen de andere spelers terwijl ze grondstoffen investeren in hun skyworks om het spel te winnen.

Verover grondgebied, verzamel grondstoffen en verdedig jezelf tegen je rivalen. Eis de machines van vroeger op om krachtige wapens en enorme luchtwerken te bouwen. Kun jij een nieuwe toekomst smeden uit de verroeste overblijfselen van het verleden?

Gearworld: The Borderlands bordspel review

Bekijk Gearworld: The Borderlands op Boardgamegeek