Aanbieding!

Shipyard

Original price was: €62,50.Current price is: €52,50.

Slechts 4 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 21 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


Shipyard brengt je terug naar de 19e eeuw, op het moment dat zeetransport steeds belangrijker wordt. Zowel bedrijven als zeemachten hebben steeds nieuwere schepen nodig. 1 tot 4 spelers nemen de rol van scheepsbouwers. Neem werknemers in dienst, koop accessoires, zorg dat je in de gunst komt van beoordelingscommissies. Vergeet niet om een kanaal te huren zodat je schepen kunnen vertrekken.

Als je aan de beurt bent, kies je één van de beschikbare acties van het actiespoor. De actie levert je iets op dat je nodig zal hebben om je schepen te bouwen. De volgende keer dat je aan de beurt bent, schuif je je actiekaart voor alle andere en kies je een andere actie.

Als je een schip afgewerkt hebt wordt het meegenomen voor een proefvaart in een kanaal, waarbij punten kunnen worden gescoord voor snelheid, bemanning, uitrusting of veiligheid.

Shipyard eindigt als de aftelmarker het finishveld bereikt. (Het kan ook eerder eindigen als de spelers geen scheepskaarten meer hebben.) Bonuspunten worden gescoord voor overheidscontracten en de speler met de meeste punten wint het spel!

Shipyard bordspel review

Bekijk Shipyard op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal