Aanbieding!

[Tweedehands] Set a Watch (Deluxe)

Original price was: €42,49.Current price is: €34,99.

Uitverkocht

Staat: Spel is in uitstekende staat. Slechts 1 maal gespeeld.

Het Koninkrijk is in groot gevaar. Machtige vijanden spannen samen om de verachtelijke en machtige Unhallowed weer tot leven te wekken. Nu moeten jullie, de machtigste avonturiers van het land, de verschillende locaties bezoeken en de hordes wezens achter dit kwaadaardige complot verslaan. Het is aan vier machtige avonturiers, elk met unieke vaardigheden, om opnieuw samen te werken om dit kwaad te overwinnen voordat de Unhallowed de wereld in duisternis verteren.

In Set a Watch, een coöperatief bordspel voor 1-4 spelers, moet je negen locaties bezoeken om te voorkomen dat de acolieten de zegels verbreken die de kwaadaardige Unhallowed tegenhouden. Elke ronde vecht je in een nieuwe locatie en kies je één van de avonturiers van de groep die rust krijgt. De rest van je groep zal de wacht houden en vechten tegen een reeks monsters die proberen het kamp binnen te komen. Vechten doe je met behulp van je dobbelstenen en unieke karaktervaardigheden. Het manipuleren van de volgorde waarin de monsters verschijnen is essentieel voor het oplossen van de gevechtspuzzel van elke ronde.

Strijd op leven en dood en houdt het kampvuur brandend! Gebruik je verstand en vaardigheid om voor het licht te vechten… of heel het Koninkrijk zal opgaan in de duisternis.

Set a Watch bordspel review

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal