Aanbieding!

[Tweedehands] The Exiled: Siege

Original price was: €79,99.Current price is: €44,99.

Uitverkocht

Staat: Het spel zelf is in uitstekende staat en is ongespeeld. De doos heeft jammer genoeg wat slijtage aan de buitenkant en één scenarioblad bevat een scheurtje. Dit is de versie met miniatures. 

In The Exiled: Siege worden spelers bandieten die de kans hebben gekregen om voor hun misdaden te boeten. Om hun loyaliteit aan de koning te bewijzen, moeten ze in zijn naam nieuwe landen koloniseren. Ze beginnen hun stad te bouwen met een paar onervaren vechters en armoedige gebouwen. Door versterkingen, gebouwen en belegeringsmachines uit te breiden en legers op te leiden versterken ze de stad geleidelijk aan.

Helaas zit het nieuwe land vol met agressieve barbaren die bereid zijn alle mogelijke middelen te gebruiken om de kolonisten te verdrijven. Ontelbare hordes barbaren, ondersteund door gruwelijke monsters en wrede oorlogsmachines, staan ​​te popelen om de stadsmuren te laten overstromen en de verdedigers te doden om hun land van buitenlandse invloed te zuiveren.

Het doel van de verdedigers is om alle golven van vijandelijke aanvallen te overleven en vergiffenis van de koning te krijgen. Het doel van de aanvaller is om de stad te veroveren en de kolonisten uit zijn thuisland te verjagen.

Het spel kan in twee verschillende modi worden gespeeld: in de eerste modus wordt een van de spelers de aanvaller en de commandant van de verdedigers, terwijl in de tweede modus alle spelers de verdedigers worden.

The Exiled: Siege bordspel revieww

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal