War of the Ring: The Card Game

46,50

Uitverkocht

***PRE-ORDER: VERWACHTE BESCHIKBAARHEID IS 28/01/2023***

Uiterste besteldatum was 13/11/2022

Meer info over onze pre-orders

Geïnspireerd door het bekroonde bordspel War of the Ring, stelt War of the Ring: The Card Game de spelers in staat om naar de wereld van The Lord of the Rings te reizen en hun eigen versie van de epische strijd tussen de Sauron en de Free Peoples of Middle-earth te vertellen.

In War of the Ring: The Card Game strijden 2 tot 4 spelers, verdeeld over de Shadow en de Free Peoples, om de overwinning. Elke speler heeft een unieke deck met daarin de sterke en zwakke punten van de verschillende facties die bij de oorlog betrokken zijn.

Het Free Peoples-team probeert wanhopig de Ene Ring te vernietigen, terwijl ze tegelijkertijd hun thuisland verdedigen tegen de oprukkende hordes van Sauron en zijn kwaadaardige bondgenoten.

Het Shadow team moet snel en hard toeslaan voordat de Ringdragers hun missie kunnen voltooien of zorgen dat Frodo opgeeft door hem te verwonden en hm op te zadelen met het verdriet om het verlies van zijn metgezellen.

In War of the Ring: the Card Game spelen de spelers om de beurt kaarten die de personages, legers, items en gebeurtenissen van de War of the Ring vertegenwoordigen. Daarmee kunnen ze de reis van The Fellowship helpen of belemmeren of de verschillende vestingen van Middle-Earth verdedigen of veroveren. Dit allemaal terwijl ze vechten om de nieuwe Battleground-kaarten die in elke ronde worden geactiveerd.

Met meer dan 100 originele illustraties  is War of the Ring: The Card Game meer dan een spel – het is ook een gedenkwaardige collectie voor alle liefhebbers van de wereld bedacht door J.R.R. Tolkien.

Dit is jou kans om over het lot van Middle-Earth te beslissen!

War of the Ring: The Card Game bordspel preview

Bekijk War of the Ring: The Card Game op Boardgamegeek

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal