World of Warcraft: Wrath of the Lich King

50,00

Uitverkocht

In World of Warcraft: Wrath of the Lich King reizen 1 tot 5 spelers naar het bevroren continent Northrend om het op te nemen tegen de legers van de Lich King. Dit “Pandemic System”-bordspel gebruikt de bekende mechanismen en gameplay van Pandemic, maar dan aangepast aan de wereld van World of Warcraft. De  helden reizen over een speelbord vol forten, tempels, slagvelden en meer. Onderweg voltooi je missies en strijd je tegen legioenen van ondoden.

De spelers werken samen als legendarische helden uit heel Azeroth, zoals Thrall, Varian Wrynn, Sylvanas Windrunner en Banshee, elk met hun eigen unieke vaardigheden.  Naarmate de Scourge groeit, zullen meer ondoden het bord bevolken. Gebruik heldenkaarten om kracht aan je aanvallen toe te voegen, inkomende aanvallen te blokkeren, wonden te genezen, te reizen, en nog veel meer.

Terwijl je je een weg baant naar de Lich King, moeten de helden allerlei duistere magie en verschrikkelijke wezens verslaan. Dit doe je door quests te voltooien: een gloednieuw mechanisme dat als team kan worden voltooid met een combinatie van dobbelstenen en de heldenkaarten. Elke quest heeft echter zijn eigen gevaren en hindernissen. Voltooi deze quests om dichter bij Icecrown Citadel te komen, de thuisbasis van de Lich King.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King bordspel review

World of Warcraft: Wrath of the Lich King bordspel prijzen & nominaties

  • 2022 UK Games Expo Best Variant Judges Award Winner

Bekijk World of Warcraft: Wrath of the Lich King op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal